<

jsk.nu

 
 
Anoto Digital Penna


Digital Penna - Utskrift efter behov


PPOD bild

Fördelar

Du slipper skriva in alla uppgifterna i datorn via tangentbordet och i stället gör du det färdigt precis när händelsen inträffar och precis där den inträffar. Och inte nog med det: Minuten efter så vet alla berörda vad som hänt om så behövs.

Med Anotos eller Logitechs digitala penna och formulär så revolutioneras de nuvarande processerna för dokumentation och datainsamling. När handskrift ersätts med digitala blanketter uppstår betydande effektiviseringsvinster. All indata går utan administrativa mellansteg direkt till datasystem för produktion eller dokumenthantering

PenForms logo

Enkelt att Komma i gång

Utan stora investeringar kommer Du snabbt igång med Digital Penna - "PPOD powered by PenForms".
Du betalar bara för vad Du använder och Du sparar snabbt in kostnaden genom effektivare insamling av information.

1.  Design

Vi hjälper dig att skapa formulär som Du kan fylla i med Digital penna. Enklast utgår vi ifrån hur ni arbetar i dag. Du bestämmer själv hur fälten skall teckentolkas och kan t.o.m. lägga till egna ordlistor för ökad träffsäkerhet.

2. Skriv ut

Ni skriver själva ut formulären ni skall fylla i med digital penna. Det krävs en Laserskrivare i färg som kan skriva ut i PostScript och vi rekommenderar OKI som har skrivare i många prisklasser.

3. Fyll i

Med din digitala penna fyller du i formuläret som vanligt och när Du är klar dockar du pennan till din PC eller så skickar Du resultatet via Bluetoth till din mobiltelefon som skickar det vidare till vår server, där det teckentolkas och sparas.

Du kan även läsa streckoder med pennan och skicka med foton från mobilen. Datum och klockslag, samt identiteten på pennan sparas också automatiskt

4.  Se på Resultatet

Logga in på din sida på vår server och ta direkt del av resultatet. Du kan granska den ursprungliga handskriften och godkänna eller justera tolkningen.

Resultaten kan Du efter behov få i flera olika format, t.ex. PDF, XML, ODBC eller HTTP till din egen webserver.

Användningsområden

Överallt där man i dag samlar in data, fyller i blanketter t.ex:

  • Kvalitetskontroller i industrin (mottagningskontroll, spårbarhet, processdata, rengöringskontroll mm)

  • Underhållsdokumentation (Förebyggande underhåll, Akut underhåll, Arbetstillstånd mm)

  • Inspektionsrapporter (anläggningsinspektioner, hygienronder, skadedjursinspektioner, skaderapporter etc,)

  • Loggböcker

  • Följesedlar

  • ...

 

  PenForms logo

Mer Information om Digital Penna